• 05 Sep 2008 /  ganduri /  380 views No Comments

  Oh mama… cata dragoste…

  Da. O zi plina de dragoste. De cum am facut ochi azi dimineata am si fost indragit… primit cu dragoste… cu bratele deschise. Moamaaaaaa s-a varsat iubirea oamenilor pe mine :))) Nici nu mai pot de bucurie. Bleah. Prostii… E dragostea oamenilor ce vor cate ceva de la mine. La marea majoritate. Poveste: Vine “cutzu” zambaretz si se gudura pe langa om, se joaca.. mai mai ca ar intra si in vorba cu el, totul pentru o bucatica de paine. Totul pentru el, pentru ca se lupta sa traiasca. La fel.. si omul.. un catzel… de fapt o fiinta vie in “haine” de catzel, la fel.. mai mai sa ti linga.. mana. Marea deosebire intre cei doi.. e ca primul e caine… si al doilea e om. Primul, dupa ce l-ai hranit si i-ai oferit din dragostea ta, te recunoaste ca pe un prieten; al doilea….”catzelul om” dupa ce a primit ce a avut de primit.. ti-a intors … spatele. Ba daca se poate se mai si .. pe tine. Sa “marcheze” locul de unde ar mai putea suge cate ceva de la cei cu inima buna. Intrebare? cine e om si cine caine? ­čÖé Hai ca povestea asta multi o stiti.

  Final de blog…

  Stateam si eu linistit… ca intr-o zi de munca ..la munca. O oarecare oboseala.. somnolenta… si un “kef” nebun de munca… si apare “catelul”:

  -Buna, ce mai faci? [si aici pac deodata o imbratisare, un pupic… evident virtual]

  – Salut, bine fac. uite montez o stire.

  – Stii… uite intri putin pe aici…… verifici ceva…

  …..

  -Da ceva nu ai sa-mi dai?

  ….. da nuj ce.. etc etc etc…

  ……

  Reactia mea… mi s-a facut mila.. deh totusi la exterior … un om. si chiar caine sa fie.. e tot o fiinta vie. mmm… ce sa-i faci? inainte omul nu era asa… dar timpul modifica, modifica fizic..┬á modifica sihic… modifica comportamentul semenilor nostri. Si finalul… finalul final. Am facut o pauza in conversatie, trebuia sa termin stirea pana la ora x. i-am zis.. sa ma scuze putin, am de terminat o rioritate de serviciu si a ramas sa continui. A zis da, e ok [desi nu stiu cat de da a fost.. si cat de ok… ] si mi-am terminat treaba. Dupa… mai vorbeste cu cine nu-i. :))) Pun pariu ca peste un anumit timp cand e nevoie de a obtine ceva… stie unde sa vina. Locul e “marcat”.

  PS: Cata dragoste… e plina ziua de azi de dragoste, m-am umplut azi de dragoste. Ma duc sa fac un dush ca nu mai tine la cata dragoste am pe mine :)))

  Hai, comentariile …. nu-si mai au rostul.

  Cu dragoste.. altfel de dragoste….eu … nu mai bine.

  Posted by Marius @ 18:28

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.


− three = 1