• 14 Mar 2023 /   /  360 views Comments Off on Despre mine

    Salutare.

  Parca acum ar trebui sa va zic ceva despre mine nu??? đŸ™‚ Sa incepem:
       Sunt Marius, sau cum mi se mai zice… Senty. De loc sunt din Vaslui, iar viata m-a purtat prin diferite locuri ale tarii, in final poposind in Brasov. Am inceput sa lucrez in radio si televiziune din 1997 unde am fost tehnician, cameraman, regizor de emisie, realizator de emisiuni (radio)… prin Vaslui.

  Cat am locuit in Iasi, am lucrat tot in sfera media, atat pentru postul de radio Trinitas (ca regizor emisie cat si ca tehnician intretinere retea radio) dar si in televiziune (local/regional) ca editor video.

  Dupa o perioada de aproape 7 ani cat am locuit si lucrat in Iasi, am schimbat localitatea cat si domeniul, trecand in telecomunicatii, lucrand pentru Vodafone. Aproape 3 ani am instalat radiorelee (microunde intre site-uri), iar pana in prezent lucrez in departamentul IT.
      Indiferent unde am lucrat, imi place ceea ce fac si imi place sa se vada din urma mea un lucru bine facut si de calitate.
       Hobby-urile mele sunt radiocomunicatiile ( sunt radioamator cl. I Romania si cl. I CEPT [ international ] cu indicativul YO6RK (fost YO8RKU) si evident, drumetiile montane clasice, alpinismul… Cel putin o data pe an (in concediu) fac o tura, mai lunga in muntii Romaniei sau pe afara; in medie am cel putin doua iesiri lunare indiferent de zona. Am inceput cu ture scurte si cu cazare la cabane dar acum pot spune ca-mi place mai mult la cort, stana, sau chiar dormitul in aer liber. Evident prefer turele lungi, macar de 1…2 saptamani, dar nu refuz nici macar o singura iesire de o zi, iesire pe munte sa fie!

  Pentru a ma contacta puteti folosi direct formularul de contact sau… clasic, scriind pe una din cele doua adrese de e-mail: marius [ at ] senty [.]ro sau yo6rk.marius [ at ] gmail[.]com

Comments are closed.