• 10 May 2010 /  ganduri /  654 views No Comments

  Hello lume.
  De mult nu a mai scris nimic pe blog. No, acum va pot zice ca…. am revenit, si sper sa-mi fac timp sa scriu cat mai mult pe aici.
  Poate unii, altii va intrebati de ce nu am mai scris nimic, de ce nu am mai adaugat nimic nici in pagina de baza la capitolul jurnale sau fotografii. Ufff…. e simplu de explicat.
  De cand mi-am schimbat job-ul si am pierdut si statutul de administrator IT la fostul loc de munca, nu am mai avut deplina siguranta ca ceea ce fac pe server va sub administrarea mea. Totusi am mai postat cate ceva, am mai adaugat una alta pe site, si destul de des imi faceam cate un backup. Aveam eu un presentiment ca ceva se va intampla pana la urma, si… inevitabilul s-a produs!
  Astfel pe la finele anului am ramas fara drept de root (utilizatorii de linux stiu ce e), dar macar mai aveam un cont, un user simplu pe server si asa am putut sa mai am acces la fisierele de pe ftp. Stiam ca situatia nu va tine asa pana la nesfarsit, iar intr-un final m-am trezit cu contul dezactivat. Nebunia a inceput! M-am apucat de facut un alt server, si dupa ce am obtinut aprobarea de a-l plasa la noul job, a mai trebuit sa astept vre-o luna, doua pana sa fie si activ IP-ul.
  Bun… Cu greu, site-ul, blogul si tot ce aveam inainte este din nou online! Totusi, lipsa timpului a facut sa nu mai scriu mai nimic pe aici, dar ma revansez. Si, dupa cum se vede, am revenit!

  Posted by Marius @ 20:44

  Tags: , ,

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.


six − = 2