• 05 Apr 2009 /  ganduri /  363 views No Comments

  Ohoooooo, cat timp a trecut de cand nu am mai scris aci…

  Da da,  e  mai bine de un anotimp :)). Asadar… stiri de pe blogu’ meu:

  in primul rand, 2009 a inceput ok. pana la urma viata ti o faci cum doresti, totul e sa vrei sa faci ceva. Si am inceput cu un final/inceput de an la munte, in Vatra Dornei. Bine.. stiu ca unii dintre voi veti zice “cum… tu la munte si  nu pe munte..” , ei bine da, de data aceasta am fost la munte desi era in plan pe munte in retezat. N’a fost sa fie, asa ca am aterizat in vatra si asa am invatat si eu sa schiez. D’omle…. tu stii cat costa asta? :)))) hai ca intradevar microbul costa daca te a prins. si pe mine m a prins, dar $$$$ se aduna pe parcurs, mai ales ca nu vreau sa ma bag pe ski de “statiune” ci de al de tura… statiune la inaltime si oriunde e frumos.

  Bun, alte noutati… iaca mi am dat demisia din TV, si m am reangajat radio. Bine, aici nu pe emisie (ca doar de asta am fugit) si am prins postul ala ce mi convine mie, calator, pe piloni, cu antene si emitatoare in brate… Daca privesti mai superficial cele doua functii va parea ca prima (cea de regizor de emisie) e mai “doctoranda” :))) decat asta actuala, unde mai strang si un surub, ma mai catzar si pe o antena… Deh, mie mi place si daca pana acum am facut ce mi place… asta fac nu?

  Cu Tv-ul…. e si el acolo, dar numai ca sysadmin (administrator it). treaba merge bine mai pe acolo… mai remote… important e rezultatul final. Si toate astea…..

  Sa am timp cat mai mult sa merg pe munte. Da,  e adevarat ca odata cu noul job, vad muntele chiar mai des decat altii, dar una e job ul si alta e tura cea clasica :D.  Oricum de iesit tot am mai iesit. Sa amintim aici iesirea din ianuaria la cabana Curmatura in Crai, apoi ceva iesiri in Ceahlau… ultima iesire totalizand la numaratoare vre o 24 de nebuni/e de munte. A fost bestial, dar cireasa de pe tort….

  a fost macinul. Demential in toate sensurile. Am avut si stancarie, si paduri, si privelisti deosebite, dar si o nunta :)))

  nunta eram chiar noi…. vre o 55 de oameni din toate colturile tarii :)) . Ce mai… a fost o mica (sau poate una mai mare) adunare a celor pasionati de munte. Unii s-au bucurat de stanca si s-au catarat pe traseele din Macin, marea majoritate am fost pe traseele din zona, iar seara la foc si la cantece de chitara, impreuna cu vinul fiert au fost bomboana din varf. Ehe… tot sa mai fie iesiri d’astea.

  Ok, grupajul de stiri a ajuns la final. Sper ca pe viitor sa am timp mai mult (si inspiratie) sa scriu si restul de jurnale cu muuulte restante chiar si de anul trecut, sa le public, sa ies in alte zone…. Giurgeu???? Muntii astia ma striga.  Trebuie sa ma duc atunci!!

  ciao!

  Posted by Marius @ 16:15

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.


8 + = fourteen